fbpx

Karaxhovski: Sa më shumë do respektojmë masat, aq më herët do dalim nga kjo situatë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Komisionit të Sëmundjeve Infktive, Karaxhovski në një konferencë për shtyp pranë Qeverisë tha se për ata si Komision nuk e kanë të lehtë të propozojnë masa shtrënguese, por janë të detyruar përderisa njerëzit nuk i respektojnë rregullat. Ai u apeloi edh një herë qytetarëve që të respektojnë masat, mos ta dënojmë veten më kështu. Ai përsëriti se e gjithë bota po lehtëson masat, ndërsa ne po i shtrëngojmë, dhe kjo e gjitha vjen për shkak vetëm të moszbatimit të masave. Ai tha se kemi ende 20 për qind të popullatës që nuk na kuptojnë akoma dhe vazhdojnë ta mohojnë virusin. Ai apeloi se masat si distancimi social, maskat, dezinfektimi, duhet të respekton dhe sa më shumë t’i respektojmë këto masa, aq me parë do të dalim nga kjo situatë.

Share.