Kandidati i AAA-ASH për komunën e Studeniçanit, Fatmir Ejupi viziton banorët e fshatit Cvetovë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Banorët e Cvetovës si në çdo fshat tjetër të Komunës sonë, na pritën me ngrohtësi dhe zemër hapur.
Problemet e banorëve të këtij fshati janë të shumta, ndërsa si gjithmonë nuk ka pasur interes nga krerët e Komunës, deri sot, që t’i zgjidhin ato.
Banorët e Cvetovës janë të zhgënjyer nga premtimet boshe, ata kanë krenari dhe nuk lejojnë që askush të tallet me dinjitetin e tyre.
Ata e duan ndryshimin, dhe ndryshimin do ta bëjnë më 17 Tetor padyshim”, thuhet në faqen zyrtare të kandidatit të koalicionit AAA – ASH për komunën e Studeniçanit, Fatmir Ejupi.

#Voto6
#PASTËR

Share.