fbpx

Kampionja e boksit pranon Islamin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Boksierja hollandez Ruby Jesiah Mesu, e njohur si “Zonja Tyson” në lidhje me Mike Tyson, zgjodhi Islamin. Fotot eesaj në xhami u shpërndanë në mediat sociale dhe morën shumë pëlqime në një kohë të shkurtër.

Kampionja holandez Ruby Jesiah Mesu zgjodhi Islamin dhe hyri në hixhab. Ruby Mesu, e njohur si “Lady Tyson” në lidhje me një tjetër boksier mysliman Mike Tyson, shkoi në një xhami në vendin e tij dhe u bë musliman.

Ruby Mesu, këtë e njoftoi me fotografinë e publikuar në Facebook dhe shkruajti “Alhamdulillah, unë u bëra musliman”.

Share.