Juventus rikthehet në Champions: gafa “e shpresës” bën xhiron e internetit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Juventus rikthehet në Champions: gafa “e shpresës” bën xhiron e internetit

Kjo i ka ndodhur edhe gazetares së Rai-t, Paola Ferrari, që natën e djeshme kapublikuar në Twitter një lajm të rremë në lidhje me një rikthim të Juventus-it nëChampions League, pas infektimit me Covid-19 të dy lojtarëve të Atletico Madrid, qëmund të kishte detyruar skuadrën spanjolle të tërhiqej nga kompeticioni.Komenti i saj “Boom” lë të kuptohet se, të paktën në një moment të parë, ajo e kamarrë për të vërtetë lajmin.

Vetëm më pas gazetarja ka korrigjuar veten, duke thënë se do t’i kishte pëlqyer tëishte kështu. Si një shpresë që informacioni të ishte i vërtetë.
Mes gafës dhe “shpresës”, interneti nuk e ka falur…

Share.