Jepet Lajmi Që Mezi Është Pritur: Duke Nisur Nga Nesër Ky Shtet Hap Kufirin Për Të Gjithë Shqiptarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e nesërmem Mali i Zi do të hapë kufijtë me disa vende të rajonit, përfshirë edhe Shqipërinë, transmeton gazeta ditore. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik në Podgoricë, Boban Mugosha theksoi se kufijtë do të hapen për shtetasit e Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Kosovës, Bosnjë -Hercegovinës dhe Serbisë.Ai sqaroi më tej se ata persona që duan të futen në Mal të Zi duhet të kenë bërë testin e COVID. “Për të hyrë në Mal të Zi duhet testi i COVID-19”, tha ai.

Share.