Jeni me grip? Provoni këtë lloj madarine dhe harrojini antibiotikët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
E ku ka më mirë se të luftosh gripin pa ilaçe. Një ndër këto produkte është mandarina.

Sipas studimeve, mandarina jeshile është ndër agrumet më të mira e cila lufton gripin pa pasur nevojë për antibiotik.

Athtësia që kanë këto mandarina është shumë e mirë edhe për trajtimin e problemeve të mëlçisë dhe përmirësimin e tretjes.

Ato janë të përbëra nga shumë antioksidantë që gjenden edhe tek frutat e tjera.

Antioksidantët arrijnë të ulin kolesterolin e keq.

Share.