Jane gjetur dy kapsula te cuditeshme /A duhet tu besojme ?Konfirmohet se ku?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

E pabesueshme

Shperndajeni sa me shume kete foto .Sapo gjeta nje kapsulë virusi në një shkurre pranë një zone shpërthimi,

Kete lajm raportuam para disa javeve por tash po e qarkullojne disa lajme nderkombtare qe mund te jete e vertet

kjo është një luftë e vërtetë që na mashtrojne ata qe i hodhën këto enë ne zona të izoluara për të na helmuar të gjithëve,

Kam mesuar se jane gjetur dhe dy gjetje të tjera të kapsulave të ngjashme në Francë dhe Grenlandë,

Shpresoj që te gjenden shpejte ata qe janë përgjegjës dhe te ndëshkohen nga NATO dhe kush ka fuqine dhe eshte njerezor./times

Share.