fbpx

Ja zonat që pritet të goda.së, Greqi, cikloni “Ianos’ ndryshon drejtim…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas një harte më të re, pak para orës 7 të mëngjesit, fuqia goditese duket se është transferuar në Evia dhe ishujt e Egjeut, ndërsa një front i dytë, më i vogël, manifestohet në vargmalin e Parnassos.

‘Protothema’ shkruan se fatmirësisht duket se fronti i tretë në zonën e Thesalisë dhe Volos është tërhequr.

Të dy frontet e stuhisë – Jon dhe Thesali – u bashkuan në lartësinë e Evijës juglindore, duke formuar një hark që shtrihet nga Evia veriore dhe Fthiotida, në zonën detare në jugperëndim të Peloponezit, duke kaluar Kythira, prefektura e Chania.

Share.