fbpx

Ja si të shikoni 5G antenat më të aferta tek ju

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga kjo ookla 5Gmap ueb-faqe mundësohet që antenat 5G të shikohet vendi i tyre, si dhe shpejtësia e internetit përmes tyre.

Kliko në linkun e mëposhtëm:

https://www.speedtest.net/ookla-5g-map?fbclid=IwAR30tbUqivnCbQyqTMuHBUIaoiUVVIGdDdbCFE6eJhaA-Rk3zvfrz2UtNdY

Share.