fbpx

Ja si te aplikoni, Norvegjia ka nevojë për punëtorë nga vendet e treta, paga e lartë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja si te aplikoni, Norvegjia ka nevojë për punëtorë nga vendet e treta, paga 4500 euro

Edhe Norvegjia u është bashkuar shteteve si Zvicra, apo Gjermania që kërkojnë punëtorë.Këto vende kërkojnë punëtorë për shkak të pIakjes së popullsisë dhe mungesës së fuqisë punëtore në disa profesione.Kompanitë norvegjeze janë duke u hasur me probleme të mëdha për sa i përket krahut të punës, si dhe nuk kanë fare mundësi zgjedhje përpos të punësojnë edhe ata pak kandidatë që kanë ngelur të papunësuar aplikimin mund ta beni tek video e me poshtme.

Share.