fbpx

Ja si i kalon ditët tani Ritvan Zykaj që i mori jetën gjysmës së fisit teksa hanin bukë për pulat: Rri vetëm dhe lexon….

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja si i kalon ditët tani Ritvan Zykaj që i mori jetën gjysmës së fisit teksa hanin bukë për pulat: Rri vetëm dhe lexon….

Ritvan Zykaj nuk ka asnjë ndryshim nga të bu rgo su r it e tjerë. I vetmi dallim janë mysafirët në b u rg.
Ndërsa për Zykajn nuk ka asnjë interesim nga askush. I vetmi që ka qenë vetëm në një takim me të ishte i vëllai, që doli prej andej pa asnjë kërkesë të veçantë të vëllait.

Ga rd ia nët thonë se nuk ka asnjë ndryshim. Nuk refuzon ushqimin, nuk del rregullisht në ajrim. Nuk bisedon me të tjerë dhe më shumë lexon libra fetarë. Sjellja e Ritvanit nuk është shumë e çuditshme, edhe pse e kemi më shumë në vëmendje për shkak të llojit të kr imit të kryer prej tij.

Nga kjo ngjarje t ron ditëse arritën të shpëtojnë vetëm tre djem, Arieli, Falkao dhe Albi Zykaj, të cilët nuk ndodheshin në shtëpi.

Share.