fbpx

Ja përse Gjyshet Shqiptare e mbanin Gjithmonë me Vete… Befasi cilat sëmundje i shëron

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Karafili është një erëz shumë aromatike që ka gjetur përdorim në kulinari që në lashtësi. Ama jo shumë veta e dinë për aftësinë e tij kundër dhimbjes së dhëmbëve.

I gjithë sekreti qëndron tek një element që gjendet tek karafili. Eugenoli është një qetësues natyral dhe antibakterial.

Ai funksionon si lehtësues i inflamacionit të mukozës së gojës. Si ta përdorim vajin e karafilit për dhimbjen e dhëmbëve

Si fillim, ju duhet një garzë e pastër apo një topth pambuku. Zhyteni garzën apo pambukun në vajin e karafilit.

Disa pika mjaftojnë. Me kujdes aplokojeni sipër vendit që është skuqur apo që ju shqetëson.

Share.