Ja çka ndodhë nëse e mbushni veturën me Coca Cola në vend të karburantit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Gjithmonë kur i blejmë veturat pyesim dhe e testojmë se çfar harxhime ka vetura që duam ta vozisim

Këto pyetje zakonisht bëhen për ata që duan ti kursejn parat e tyre që mos ti shpenzojnë në karburant.

Shpesh herë dëgjojmë nga të tjerët për metoda të ndryshme se si të kursejmë karburant, e konverojnë veturën në plin, me hidrogjen, me vaj, tani edhe së fundi kemi dëgjuar shpesh herë që mund ti kthejm veturat që të lëvizin me ujë.

Të gjitha këto metoda viejn si pasojë e kursimeve në karburante, por a e dëmtojmë veturën tonë me këto metoda nuk pyesim kurrë.

Kjo që do shihni sot është teme e re e cila flitet se vetura mund të lëvizë edhe me pijen Coca Cola.

Ky test është bërë në një veturë BMW 325i e vitit 2003, dhe mund ta shikoni në videon më poshtë se çfar ndodhë me ketë veturë kur e mbush rezervuarin me Coca Cola.

Share.