fbpx

Ja çka do te behet mr 1 janar ne Maqedoni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale njofton se në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut,

1 janar 2021 e premte, Viti i Ri është dit jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

MPPS në komunikatë ua uron Vitin e Ri të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut .

Share.