fbpx

Ja cili Shtet Vendosi për t’a larguar Orën Policore gjatë Festave

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Shëndetësisë së Malit të Zi ka shfuqizuar orën policore nga ora 22:00- 05:00 deri në mëngjes gjatë festave të ardhshme të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri.

Sipas vendimit të ri të kësaj ministrie, shtetrrethimi shfuqizohet nga ora 22:00 më 24 dhjetor deri në 05:00 të mëngjesit më 25 dhjetor.

Nga ora 22:00 e datës 31 dhjetor deri në 05:00 të mëngjesit të 2 janarit 2021 dhe nga ora 22:00 e 5 janarit deri në 05:00 të mëngjesit të 7 janarit.

Share.