fbpx

Ja cilat do të jenë masat e ardhëshme kufizuese në Maqedoni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Masa të reja restriktive mund të jetë rritja e orës policore dhe shkurtimi i orarit të objekteve hotilerike. Kështu ka deklaruar ministri i shëndetësisë Venko Filpçe në një deklaratë për media.

Filipçe shtoi se për momentin nuk ka restrikcione shtesë dhe se këto masa janë të mjaftueshme.

Ai tha se sot numri i të infektuarve është më i vogël, gjegjësisht nën 1.000.

Ai vlerëson se ora policore do të jep rezultat deri në fund të javës, gjegjësisht dy javë pas fillimit të zbatimit.

“Hapa tjerë mund të jenë rritje të orës policore dhe shkurtimit të punës të objekteve hotilerike”, tha Filipçe.

Share.