fbpx

Ismaili nga AlternAtivA: 2011-ta dhe 2021-ta – e njëjta skemë për regjistrimin e popullsisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më parë, në emisionin “Euronews Tonight”, i ftuar ka qenë deputeti i AlternAtivA-s, Hysni Ismaili.
“Njësoj si në 2011-tën, edhe tash më 2021, është e njëjta skemë për regjistrimin. Është e njëjta skemë de javu dhe jane vu”, tha Ismaili.
Sipas tij, liderët e dy partive maqedonase vendosën për regjistrimin, ndërsa Ahmeti vetëm u njoftua.

Share.