fbpx

Ish ushtarët e UÇK-së dhe të burgosurit politik rreshtohen me Afrim Gashin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në disa takime të njëpasnjëshme në ditën e sotme, kryetari i Alternativa, Afrim Gashi, është parë me shumë ish – ushtarë të UÇK-së dhe ish të burgosur politik, të cilët siç duket e përkahin me të madhe koalicionin e “tash është koha”.

Share.