fbpx

Ish-ministri nuk përbmahet, ka disa fjalë për Ramën: “Je i dhjerë, fyen shqiptarët dhe asnjë fjalë për grekët”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish-ministri nuk përbmahet, ka disa fjalë për Ramën: “Je i dhjerë, fyen shqiptarët dhe asnjë fjalë për grekët”

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani, përmes një postimi në facebook, ka komentuar reagimin e kryeministrit Rama ndaj akuzave për çështjen e detit. Manjani shprehet se deklarimi i Ramës se Greqia është në të drejtën e saj për t’u zgjeruar nuk qëndron, pasi nëse do të ishte kështu atëherë pse do t’i duhej kryeministrit atëherë të denonconte Berishën në 2009.

Manjani thekson se Rama në përgjigjen e tij fyen shqiptarët me një fjalor 0fendues, dhe nuk përdor asnjë fjalë të tillë drejt serbëve dhe grekëve, çka tregon se ai është i dhjeri në këtë histori.

Share.