fbpx

Ish fudbollisti i Slloga Jugomagnatit (FK “Shkupi”), Xhelal Hajdar në listën e këshilltarëve komunal për Çair nga AAA / ASH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koalicioni AAA-ASH në listën për këshilltar komunal për komunën e Çairit, ka vendosur edhe emrin e ish-fudbollistit të njohur të Slloga Jugomagnatit, aktualisht FK “Shkupi”, Xhelal Hajdar.

Hajdar është njëri ndër emrat më të zëshëm të listës fituese në Çairi, i cili përveç që njihet si sportit i gjeneratave të kaluara, në Shkup dhe rrethinë njihet edhe si esnaf i vjetër i Shkupit.
Xhelal Hajdar pritet të jetë zëri i fuqishëm i sportit nga koalicioni AAA-ASH, si njëri ndër përkrahësitë më të fuqishëm të kandidatit për kryetar komune të Çairit, Bekim Sali.

Share.