fbpx

Informacione me Rëndësi nga ITALIA, Ja çfarë pritet të ndodhë 10 Ditët e ardhshme…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Shendetsise Italiane Roberto Speranza ka thene se 10 ditet e ardhshme do te jene shume vendimtare ne betejen ndaj koronavirusit ne Itali.

Speranza ka thene se Kurba e infektimit po stabilizohet. Madje ai tha se edhe pse eshte ende heret per te folur ai mendon se masat e fundit po japin rezultate. Por duhet 7 deri 10 ditet ne vijim per te pare ndaj keto 10 dite jane vendimtare.

Aine fillim te ketij muaji, bashke me qeverine e tij ka prezantuar nje sistem me 3 nivele te kufizimeve bazuar ne pasigurin nga koronavirusi ne nje rajon te verdhe, portokalli dhe te kuqe.

Me gjithate Roberto Speranza ka thene edhe se ai nuk pret qe vaksinimi masiv te ndodhi deri ne gjsmen e dyte te vitit qe vjen.

Share.