IBUSH JUSUFI, KËSHILLTARI I ALTERNATIVËS NË QYTETIN E SHKUPIT: U VOTUA VENDIMI PËR RIKONSTRUIMIN E RRUGËS SHËRBYESE NR. 6 NË SARAJ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në seancën e 42 të Këshillit të Qytetit të Shkupit e votuam vendimin për rikonstruimin e plotë të rrugës shërbyese nr. 6 në Saraj.
Ky projekt realizohet me mbështetje financiare të siguruar nga buxheti i Qytetit të Shkupit me shumë prej 10.200.000,00 denarësh, ndërsa punët do t’i realizojë NP “Rrugët dhe rrugicat” – Shkup”, ka shkruar Ibush Jusufi, këshilltar i Alternativës në Këshillin Komunal të Qytetit të Shkupit.

Share.