Ibrahimi: Nuk i besohet më atij që të ka mashtruar një herë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

“Njeriut që premton pasi të ketë mashtruar nuk i besohet më asnjëherë.
Ndërsa drejtuesi i komunës që katër vjet fle dhe vjedh, ndërsa në javën e fundit të mandatit aktron punë në komunë, përveç që është cinik, është edhe i ligë. Ai qëllimisht i lë qytetarët të vuajnë katër vjet që, duke punuar në dy javët e fundit të mandatit, t’i mashtrojë e t’ua marrë votat.
Këso biçim politikanësh na kanë neveritur dhe e kanë kohën të shkojnë në histori”, ka shkruar anëtari i Kryesisë Qendrore të Alternativës, Zeqirija Ibrahimi.

Share.