fbpx

Ibrahimi nga Alternativa: Nëse kemi vullnet ndryshimi do të vijë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Komentet inferiore “Te ne nuk ka opozitë”, “Te ne nuk ka Albin e Vjosë” ose “Kjo opozitë nuk mund ta fitojë BDI-në”, nuk janë asgjë më shumë se parafrazim i fjalisë “Votojeni BDI-në!”.
Kështu i bie në filologji, ndërsa në demagogji nuk e di si i thonë kësaj.
Nëse ne, si popull, vullnetojmë për ndryshim, ndryshimi patjetër do të ndodhë.
Ndërkaq, nëse rrimë dhe e presim “Mesihun”, atëherë ne nuk jemi më qenie politike, por vetëm biologjike”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa.

Share.