fbpx

Ibrahimi i AAA: Koha e enveristëve përfundoi, po vjen energji e re

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Zeqirija Ibrahimi nga Alternativa thotë se sikurse në gjithë rajonin, edhe në Maqedoninë e Veriut po vjen në shprehje një gjeneratë e re politike, me ide të reia dhe vizion të ri. Sipas tij, sado që B.D.I nuk mund ta kuptojë se ka përfunduar koha e tyre, përgjigjen do ta marrim më 15 korrik.

“Në krejt rajonin klasa politike ka pësuar ndryshim. Ka ardhur gjeneratë e re, me vizion të ri, me elan të ri, me ide të reja, me fuqi të re dhe me qëndrueshmëri tjetërfare.

Vetëm enveristët integristë te ne nuk mund të pajtohen se ka perënduar koha e tyre. Prandaj duan që reprizën ta shesin si premierë.

Ka kaluar koha juaj. Kjo është një kohë tjetër.

#TASHështëkoha!”, ka shkruar Zeqirija Ibrahimi në Facebook.

Tash esht Koha
Share.