fbpx

I Tregoi Partneres Se Jetonte Në Rrugë, Reagimi I Vajzës E La Pa Fjalë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Protagonisti i videos virale të YouTube bëri një eksperiment shoqëror me partneren e tij për të njohur reagimin që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj po flinte në rrugë. I riu i thotë të dashurëstë njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kaloi netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë.

Por, cili ishte reagimi i vajzës? “Unë nuk kam ndonjë problem. Gjyshja ime ka shumë dhoma në shtëpinë e saj dhe mund të qëndrosh atje”, tha ajo duke treguar se sot ka akoma vajza që nuk janë materialiste. Shi ko vi deon me po sht KE TU

Share.