fbpx

I pa në takim pas shkollës me motrën e tij, pastaj djaloshi kërkon që t’i shkon në shtëpinë e tij!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kemi shumë raste që po ndodhin kohës fundit, sa kalojnë ditat dhe më shumë shtohen raste të shumta dhe të ndryshme. Kësaj rradhe bëhet fjalë për dy djem të rinjë.

Njëri prej këtyre djemve, doli me motrën e tjetrit pas shkollës dhe vëllau i vajzës i pa me sytë e tij, tani kërkon sqarim nga djali që përse ka dal. I kërkon që t’i shkon në shtëpinë e tij dhe t’i kërkon sqarimin, se përse e ka bërë atë gjest që nuk ka pas nevojë, që me motrën e tij të del pas shkollës.

Ky tjetri i tregon “burrërinë”, i kërkon që të përshëndetet me të shtëpisë së tij, sepse i thotë që nuk do të rikthehet më në shtëpi. Këto raste sa vijnë dhe shtohen, nuk ndalen aspak. Ju ft,ojme që ta ha.pni rrekll,ammen për 5 se.konda dhe ha,ppen pa.mjet eksk.luzive.

Share.