fbpx

Hysni Ismaili: Votëbesimi i qeverisë ishte një dramë patetike tragji-komike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Shumica parlamentare e shfrytëzoi mungesë e opozitës. Disa parti maqedonase u distancuan nga shumica parlamentare dhe kjo shumicë më shumë e qetësoi veten sesa opinionin”, ka thënë ditë më parë për TV Pollogu, deputeti i AlternAtivA-s, Hysni Ismaili.
Sipas tij, votëbesimi i qeverisë ishte një dramë patetike tragji-komike.
“Kjo shumicë parlamentare është e brishtë dhe jofunksionale”, ka përfunduar Ismaili nga Alternativa.

Share.