fbpx

Hysni Ismaili: Vetëm për 6 muaj punë arritëm të realizojmë atë që dikush nuk arriti për 16 vjet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte, i ftuar në emisionin “Enter” në TV Shenja, i ftuar ka qenë ministri i Kulturës, njëherazi edhe kandidat për deputet në zonën zgjedhore 6 nga koalicioni AAA-ASH, Hysni Ismaili.
“Vetëm për 6 muaj punë arritëm të realizojmë atë që dikush nuk arriti për 16 vjet”, tha Ismaili. Me qeverisjen tonë arritëm që të realizojmë ligjin për Kulturë dhe marrëveshjen për kulturë.

Share.