fbpx

Hysni Ismaili: Postet janë kaluese, institucionet mbesin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Ne duhet t’i ruajmë institucionet. Postet janë kaluese, institucionet mbesin”, ka thënë Ismaili. Ai tha se ne punojmë mbi parime dhe nuk i japim llogari askujt”, ka thënë ministri i Kulturës, aktualisht kandidat për deputet në zonën 6 zgjedhore nga AAA-ASH, Hysni Ismaili, në emisionin “Enter” në TV Shenja.

Share.