fbpx

Hysni Ismaili: Ne nuk përjashtuam asnjë punonjës shqiptarë në Ministrinë e Kulturës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputeti i AlternAtivA-s, Hysni Ismaili, gjatë seancës plenare në Kuvend, duke folur mbi të arriturat e Alternativës gjatë qeverisjes së saj në kulturë, tha se “Ne nuk përjashtuam asnjë punonjës shqiptarë gjatë qeverisjes sonë me kulturën. Neve avancuam dhe realizuam projekte shqiptare, dhe askund gjatë mandatit tonë nuk keni parë hakmarrje ndaj shqiptarëve”, ka theksuar deputeti nga Alternativa, Hysni Ismaili.

Share.