fbpx

Hysni Ismaili: Ndërtuam qendrat për kulturë në Bogovinë, Mateç dhe Teatrin në Gostivar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

“Ndërtuam qendrat për kulturë në Bogovinë, Mateç dhe Teatrin në Gostivar. Hapëm Qendrën kulturore në Bern të Zvicës, së shpejti hapet edhe në Tiranë dhe Sarajevë”, ka thënë ministri i Kulturës, aktualisht kandidat për deputet në zonën 6 zgjedhore nga AAA-ASH, Hysni Ismaili, në emisionin “Enter” në TV Shenja.

Tash esht Koha
Share.