fbpx

Hysni Ismaili: Kultura do të rikthehet si pjesë e përditshmërisë tonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Mendoj se çdo gjë do të vijë në vend dhe ne do t’i realizojmë me sukses shfaqjet, projektet, festivalet”, tha Hysni Ismaili.

Sipas tij, kultura së shpejti do të rikthehet si pjesë e përditshmërisë sonë”, ka thënë ministri i Kulturës nga Alternativa, Hysni Ismaili, gjatë deklaratës dhënë për TVM2.

Share.