fbpx

HYSNI ISMAILI: KEMI MBËSHTETUR PROJEKTE NGA TRE UNIVERSITET, ARTISTË NGA ZAJAZI DHE SHPIKOVICA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Ministri Hysni ismaili tha se në kohën e tij të tre universitetet shqiptare, ai USHT-së, UEJL dhe Nënë Terezës kaun përfituar projekte.

Ai tha se atij nuk i intereson ngjyra partiake dhe prejardhja se nuk janë njerëzit.

“Njerëzit ndërrohen institucione mbetet. Ne duam të ruajmë institucionet dhe nëse kemi mundësi të formojmë të reja. Kjo është pikësynimi, pra të formohen institucione të reja”, ka thënë ministri Ismaili.

Aktori Ismet Ramadani tha se nuk ka asnjë artistë që nuk ka marrë ndonjë projekt.

Ministri Ismaili tha se sugjerimi i tij deri tek Komisioni ka qenë që të kalojën të gjithë ato projekte që kaun vlerë pa marrë parasysh se cilës parti apo etni i takojnë.

Tash esht Koha
Share.