fbpx

HYSNI ISMAILI: HAPET QENDRA KULTURORE NË BERNË TË ZVICRËS PËR MËRGIMTARËT

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

Ndër sukseset që përmendi ministri Hysni Ismailin gjatë mandatit të tij për të cilën ende tha se nuk është njoftuar opinion është marrja e lejes për hapjen e qendrës kulturore në Zvicër në Bernë për mërgimtarët tonë.

“Ndërkohë jemi në përpunim të sipër të hapjes së qendrës kulturore në Tiranë dhe kjo tash është çështja në Kuvendin dhe duhet të kalojë në ato procedura dhe ajo çështje të mbyllet. Kemi iniciativë që të hapet në Sarajevë dhe në Kosovë”, tha ministri Hysni Ismaili.

Tash esht Koha
Share.