fbpx

Hysni Ismaili: Falë B.D.I-së – Tetova qytet pa plan urbanistik, pa ujë dhe pa rrugë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tash esht Koha

” Tetova është pa plan urbanistik. Jetojmë në një qytet kaotik – ku nuk ka as ujë, nuk kemi rrugë, nuk kemi as ajër. Falë pushtetarëve të B.D.I-së, Tetova një qytet kaotik”, ka thënë ministri i Kulturës, aktualisht kandidat për deputet në zonën 6 zgjedhore nga AAA-ASH, Hysni Ismaili, në emisionin “Enter” në TV Shenja.

Tash esht Koha
Share.