fbpx

Hysni Ismaili emërohet kryetar i Komisionit për Punë dhe Politik Sociale në Parlament

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish ministri i Kulturës, deputeti aktual i AlternAtivA-s, Hysni Ismaili, është zgjedhur kryetar i Komisionit për Punë dhe Politik Sociale në Kuvend. Gjatë mbledhjes së realizuar ditë më parë në komisionet brenda Kuvendit, anëtarët e komisioneve nga pozita dhe opozita, për kryetar të Komisionit për Punë dhe Politik Sociale zgjodhën deputetin e Alternativës (koalicioni Alternativa – Aleanca për Shqiptarët), Hysni Ismaili.

Share.