fbpx

Humbi jetën nga Korona/ 37-Vjecari Shqiptar ka pasur një lutje për Qeverinë, para se t’i mbyllte sytë…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lorent Kreka është biznesmeni 37-vjeçar nga Korça që ndërroi jetë nga koronavirusi ndonëse nuk kishte asnjë sëmundje bashkëshoqëruese.

Në fillimet e pandemisë, kur qeveria i caktoi rregullat në bazë të zonave që i cilësonte të gjelbra dhe të kuqe, Lorenti shprehej se mendonte që ishin jashtë pasigurise dhe e mbante hapur lokalin e tij tek pazari i tij.

Lorenti thoshte se vendimet e papritura të qeverisë i dukeshin si lojë “ping pong”, ndaj i bënte thirrje që të ishin më të qartë.

“Ne nuk kemi informacion që qeveria ka dhënë ur dhër për mbyllje të aktivitetit. Si zonë e gjelbër mendoj se jemi jashtë rrez i kut dhe vazhdojmë aktivitetin rregullisht.

Ne zonë e gjelbër, këta na vijnë papritur, njëherë hape njëherë mbylle sikur lozin ping pong. Nuk di çfarë të them.

I bëj thirrje qeverisë që të jetë më e qartë, kjo është përgjigjja jonë”, tha Lorent Kreka

Share.