Hulumtuesit kanë bërë një mbrojtës të telefonit të njëjtë si me lëkurën e njeriut

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

8:07 | 24 Tetor 2019

Për shumicën prej nesh, telefonat tanë janë bërë saktësisht pjesë e lëkurës tonë ata janë gjatë tërë kohës në duart tona.

Madje, duket edhe sikur jeni duke e prekur lëkurën e një personi.

Mendimi juaj i parë kur të shihni këtë zbulim të ri do ua shpif.

Por, kjo është saktësisht çka  Marc Teyssier dhe kolegët e tij e ‘Telecom’ në Paris janë munduar të krijonë. Ata kanë ardhur me një mbrojtës të telefonit e cila përbëhet  me lëkurë artificiale që duket tejet e njëjtë me atë të njeriut.

Kjo mbrojtëse duket tejet e çuditshme, dhe madje mund ta ndjenë prejkjen tuaj.

[embedded content]

Share.