fbpx

Huduti: Turp për Halil Kastratin, Ai nuk është bamirës siç i ka hije një myslimani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përkrahësja e islamit shiit që kryesisht ka shtrirje në Iran e Irak, Ikballe Berisha Huduti, mbrëmë ka kritikuar Halil Kastratin dhe hoxhën Elvis Naçi për mënyrën sesi bëjnë bamirësi.
Berisha Huduti vlerëson se është e turpshme ekspozimi i fëmijëve dhe sipas saj teologët e kanë vendin në xhami dhe jo në fondacione.

Pas deklaratave të saj Gazeta Express ka zhvilluar një bisedë me Halil Kastratin, i cili tregon se paraprakisht merr lejen e kujdestarit ose familjes për ekpozimin e fëmijëve, ndërsa për Ikballe Hudutin thotë se “është mendimi i saj”

Nuk i kam pa deklaratat e saj, mi kanë dërgu disa shokë, por nuk i kam pa edhe me i pa nuk kam kohë të merrem me atë”, tha Kastrati të dielen për Gazetën Express.

Share.