fbpx

Hoti kërkon nga mërgata të mblidhen 2 milion euro, që i hupen Kosovës. – (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeminstri i Kosovës, Avdulalh Hoti ka kërkuar nga mergata kosovare të mlidhen rreth 2 milion euro dhe ti jipen Kosovës. I pari i vendit tha se mergata i ka ndihmuar gjithmon Kosoves.

Hoti tha: ‘Unë besoj se mergata do i mledh 2 milion euro dhe do ja dhuroj qeveris së Kosovës, si kompenzim për ato 2 milion të humbura.’

Share.