fbpx

Hashim Thaçi: ‘Jakup Krasniqi duhet me dhan llogari para hagës.’ – (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hashim Thaçi: ‘Jakup Krasniqi duhet me dhan llogari para hagës.’ – (VIDEO)

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci mendon se Gjy.kata Spe.ciale po reagon mirë, i pari i vendit tha se cdo person që është i dyshuar do të shkoj të jap llogari.

Thaci tha: ‘Jakup Krasniqi din shumë sene për Kosovën qe na tjerët nuk i dijm, tani ai duhet të shkojë në hagë dhe ti tregoj të gjitha.’ happeni happsiren e më p00shtme ndiqniii pamjeet

Share.