Hapja e paraleles shqipe në Çashkë, kundërshtohet ashpër nga Këshilli i Komunës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Në Këshillin e Komunës së Çashkës gjatë mbledhjes së sotme është diskutuar për hapjen e paraleles me mësim në gjuhën shqipe. Ky propozim është kundërshtuar ashpër nga këshilltarët komunalë.

Këshilli i Komunës së Çashkës numëron gjithsejte 11 anëtarë, nga të cilët 6 kanë votuar kundër hapjes së paraleles, katër kanë qenë pro dhe një ka abstenuar. Raportohet se kundër këtij votimi ka votuar edhe këshilltari shqiptarë që vjen nga radhët e LSDM-së.

Loading…

Share.