fbpx

Greqia po zgjerohet në det.. / Gjenerali shqiptar, Myslim Pashaj, jep alarmin: “Shqipëria duhet të jetë vigjilente”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjenerali Myslim Pashaj ka reaguar pas zyrtarizmin nga Greqia të vendimit për t’u zgjeruar me 12 milje në detin Jonë. Kujtojmë që Pasaj ka qenë i parë që e ka denoncuar çështjen e detit në vitin 2009.

Myslim Pashaj u shpreh për ‘Shqip’ se ky vendim ka kohë që është marrë dhe fton Tiranën zyrtare të jetë vigjilente.

Eksperti i njohur i çështjes së hartografisë së kufijve detare thekson se do të japë një qëndrim më të shtjelluar për këtë çështje së shpejti, pasi ta studiojë me hollësi.

Share.