fbpx

Grekët u befasuan nga paniku, Shfaqet Fuqia që ka arritur Turqia…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ekspertët ushtarakë grekë e përshkruajnë zhvillimin si “Turqit janë shumë përpara dhe bëjnë më mirë çdo herë”.

Shoqëruar me elementët detarë dhe anijet civile të Turqisë për të monitoruar nga afër të gjitha këto procese automjeti ajror pa pilot është një nga temat më të rëndësishme në periudhën e fundit të ekspertëve të industrisë greke të mbrojtjes. Sidomos se si Turqia është bërë një kërcënim i madh sihai përshkruan një nga çështjet që ata shpesh i ndaluan ekspertit grek “në këtë fushë midis Greqisë dhe Turqisë që Ankaraja është seriozisht në favor të një rregulli” vjen nga e vërteta.

SİHA-të turke janë në axhendë pothuajse çdo ditë në mediat greke. “Turqia ka arritur pushtetin duke dhënë shqetësim për ta,” thanë ekspertët e Egjeut dhe tani mund të përdorim një stil të paparë kurrë për mendimin e Mesdheut. Turqia, në programet që theksuan se sa e rëndësishme do të ndryshojë të gjithë ekuacionin Egje dhe Mesdhe të këtyre hapave, veçanërisht Raiders dhe Aksungur si mjete ajrore pa pilot shumë të përparuara në informacion do të marrin mundësi të mëdha në aspektin strategjik të Ankarasë. Futja e inventarit ndahet gjithashtu me audiencën.

Share.