fbpx

Godet Pendarovski: Ja çfarë do bëjë Maqedonia me teknologjinë ( 5G )…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Operatort celular duhet të bëjnë kujdes në përgatitjet për sigurimin e rrjetit 5G në vend, vlerëson Presidenti Stevo Pendarovski.

Ne seancën e Këshillit të Sigurisë, institucionet u angazhuar për përgatitjen e nevojshme administrative, përfshirë edhe ndryshimet e nevojshme ligjore për instalimin e këtij rrjeti në vend.

NeMes tjerash, Këshilli i Sigurisë Kombëtare konstatoi se gjendja në vend dhe në rajon është e qëndrueshme dhe nuk ka rrezik për cenim territorial.

Share.