fbpx

Godet ministri Filipçe, Neser merret vendimi i ri…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri Filipçe gjatë konferencës për shtyp tha se Qeveria sot nuk ka diskutuar për shtr ëngimin e masave por një gjë të tillë do ta bëjë nesër pasi Komisioni i Sëm, undjeve Inf, ektive veçmë ka propozuar masat e reja.

Ai tha se në fazën e parë e mbajtëm situatën nën kontroll, në momentin që lehtësuam masat, atëherë u rritën edhe numrat, kjo e gjitha ka ardhur si shkak i mosrespektimi i masave.

Ai Potencoi edhe një herë se pandemia është ende këtu dhe duhet të vazhdojmë të respektojmë masat.

“Vetëm me respektimin e këtyre parimeve mund t’i japim fund epidemis”, tha Filipçe.

Share.