fbpx

Gjithcka gënjeshtër nga ITALIA vjen VIDEO nga spitali, shikoni pamjet shokuese(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një video të cilën e ka publikuar një puntore serbe që punon në itali shihet se spitalet janë të zbrazta,

Spitali ne #bolonja i zbrazët ,ku jan ato lajme bombastike qe spitalet full jane.

Vëllezër ,kjo êshtë nje genjeshter e madhe, hiqni ato maska prej goje shkruan ne profil te FB-se.

Per videon dhe storjen e plote kliko reklamen;

Share.