fbpx

Gjatë lu ftës kam parë disa njerëz që fshiheshin në një podrum dhe i pyeta se qfarë po bëni këtu..

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjatë lu ftës kam parë disa njerëz që fshiheshin në një podrum dhe i pyeta se qfarë po bëni këtu..

Tregim nga Hoxhë Jakup Asipi. Gjatë luftës kam parë disa njerëz që fshiheshin në një podrum dhe i pyeta se qfarë po bëni këtu? Ata më thanë: “Po hoxho dikush duhet me udhëheqë popullin nëse çlirohemi”!shtype,reklamen dhe shiko videon

Share.