Gjakova, Rahoveci dhe disa fshatra të Prizrenit sot do mbesin pa ujë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

9:20 | 17 Tetor 2019

KUR ‘Gjakova’

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Gjakova’, njofton qytetarët e Gjakovës, Rahovecit dhe Prizrenit se të enjten nga ora 12 deri në orën 18 do të ndërpritet furnizimi me ujë.

Sipas një njoftimi, ndërprerja do të bëhet për shkak të kyqjes së re të rrjetit të ujësjellësit të Dushkajës dhe Anadrinit.

“Mungesa e reshjeve të shiut dhe thatësira e madhe në vend, ka bërë që burimet e ujit të pakësohen në mënyrë drastike”, thuhët në komunikaten e Kompanisë Rajonale Ujësjellësi ‘Gjakova’. /Lajmi.net/

Share.